Resa snyggt

När jag ska ut och resa gillar jag att resa snyggt. I mina ögon innebär det att ha snygga väskor när man reser och vi har heller inte bara EN väska när vi reser utan flera. Hos Campadre har jag hittat flera fina stilrena väskor till fynd priser.

 

200_dsc_0926_1402394602väskaväskasvart

Dessa väskor kommer ifrån Ulrika Design, ett helt nytt märke för mig. Men riktigt snygga. Jag shoppar ofta klassiska svarta väskor och tänker praktiskt. Som handväska / handbagage har jag gärna en större väska, så det får plats med en hel del grejer. När det är extra remmar tycker jag det är grymt bra, när man reser med barn har man ju sällan några händer över, så det är bra att få upp väskan på axeln istället. Är riktigt sugen på att klicka hem dessa helst alla tre, men det får nog bli en.

Har du något favorit väskmärke?

 

 

 

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jätte fina ! Jag har en uppsättning skinnväskor från tiger of sweden med handväska, aftonväska, sminkväska, plånbok och portmonä som jag älskar.
    Men jag är riktigt sugen på en Michel Kors väska oxå ! 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *