Pass till Thailand

Som ni vet bloggade jag tidigare om att passet MÅSTE vara giltigt minst 6 månader efter att man kommer hem när man reser till Thailand. Vi gjorde ju ett nytt pass åt O på rekommendationer från passpolisen i Stockholm city där polisen menade att passet måste vara giltigt minst 6 månader efter att man kommer hem. Men nu kan jag meddela er att så är det inte längre när man reser till Thailand. De har nya regler att passet ”bara” måste vara giltigt under vistelsen du är i Thailand. Detta hade jag ingen aning om. Men nu är det visst nya regler.

Men jag rekommenderar starkt att så fort du reser utanför Schengen området, så kolla med landets ambassad hur länge passet ska vara giltigt.

O är inne på sitt andra pass nu. Stor kille som har rest i 4,5 år nu. Många länder har det blivit och fler ska det bli.

20150216-074728.jpg

Ett pass måste man ju verkligen ha när man reser. Så glöm inte kolla utgångsdatum när du ska ut och resa nästa gång!

Vart går din nästa resa?

Spana också in

4 kommentarer

 1. Så fina pass! Så söt! Åren går fort!! Själv fixade jag nyligen ett nytt pass och det var inte lika kul att se att åren går!

  Den 12/2 avslutades Pinotävlingen. Har kollat på inlägget men inte sett någon vinnare! Nyfiken! Vill ju så gärna vinna!

  KRAM Anna

 2. Hej
  hittade in här av en slump när jag googlade ving
  letar också resa för mig och min man kollar ving, fritidsresor och Apollo
  sist var fritidsresor Gran Canaria dit tog vi med mina föräldrar, barn och barnbarn
  en härlig resa
  annelie
  thibia.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *