BOB Revolution barnvagn

För en tid sen skaffade vi en ny vagn åt O. En BOB Revolution barnvagn som bara är så lätt att köra. Enklaste vagnen vi haft tror jag och vi har ju hunnit avverkat några på snart 4 år.

20140609-145325.jpg

Jag gissar att många undrar varför vi skaffade en ny vagn när O snart fyller 4 år. Men jag använder faktiskt vagnen väldigt ofta av bekvämlighet. Jag går nästan alltid och handlar själv och då är vagnen perfekt att stoppa grejer på och i. Denna vagnen har riktigt bra förvaringsutrymme under vagnen som jag saknat på de vagnar som vi tidigare haft. Det är något som jag uppskattar mycket. Sen går jag nästan alltid överallt i vardagsmotion syfte. Jag tar nästan aldrig bussen eller T-Banan och O orkar ju inte alltid gå flera km, så då får han åka vagn istället.

20140609-145554.jpg

Vagnen är även väldigt stabil och man kan lätt hänga en väska med lite tyngre prylar på, då vagnen är rejäl. Sen sitter O otroligt bra i den bra vagnen. När han sen somnar kan man fälla ner sufletten i olika lägen, så han kan få relativt mörkt, var skyddad där inne även om det regnar ute.

20140609-145706.jpg

För mig är det väldigt betydelsefullt att den är lättkörd. Äntligen en vagn som är super lätt att köra, trots ett 17 kg barn i och jag orkar springa Kungsholmen Runt med honom i utan problem. Vi brukar ofta, i alla fall nästan varje helg köra denna rundan som jag dokumenterat i Google Maps.

Vidare så är det så skönt med en ny vagn, då vi ofta är iväg på middagar och sen somnar O och sover gott i vagnen, när man är på väg hem eller så. Skulle vi inte använda vagnen känns det som att man måste anpassa sig ner efter hans sovtider. Barnvagn måste vara en av de bästa uppfinningarna, barnet kan ju vara med nästan var som helst när som helst.

Spana också in

3 kommentarer

 1. Det är ju toppen med vagn! Hann också byta ett par gånger, prioriterade också att den skulle vara lättkörd, bra utrymme för barnet och bra förvaring under vagnen. Men vi fastnade för UJ och haft flera av deras modeller.
  Vi gjorde oss av med sista vagnen när vår minsta var ca.4,5. Han fyller år i Maj så han hade den hela sommaren då han var 4 år.
  3,5 år emellan våra barn, ändå så hade vi syskonvagn och den användes då också sommaren ut och storasyster var drygt 4,5 år.
  Så smidigt när man vill göra dagsutflykter, som du säger med att gå och handla, när jag var själv med båda barnen ute och maken jobbade, om man var iväg på middagar och barnen ville sova.
  Var iväg till Skansen förra veckan med sonen och hans förskola, han är nu 6 år. Saknade vagnen kan jag ju meddela när det skulle packas matsäck 😉 Fick verkligen tänka efter vad vi orkade bära på, skippa filt och hoppas på bra bord att sitta vid, inga regnkläder utifall att det skulle bli regn för de fick vi inte plats med…

 2. Perfekt ju ! En sån skulle jag behöva ha när jag försöker motionera med Viggo som sällskap ! Jag kan säga att vår brio spin är bra till mycket, men på löpturer, nä där går gränsen !!
  🙂
  Kram

 3. hej. jag har en son som blir 6 år nu och vi behöver akut en vagn till honom(han har en höftsjukdom) och blev rekommenderad denna vag. du som har erfarenhet av denna vagn, kan en kille på snart 122cm få blats tror du…mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *