Restaurang Hjerta Skeppsholmen

Förra vecka var jag och Diana på en mycket trevlig lunch på Restaurang Hjerta Skeppsholmen.

20140606-203813.jpg

Hjerta ligger beläget super mysigt precis vid vattnet, men ändå så centralt i Stockholm. Bara ett stenkast ifrån Kungsträdgården. På restaurang Hjerta står röken i centrum och det blir rökt både till förrätt, varmrätt och dessert – en inriktning som inte funnits i Stockholms krogliv tidigare.

20140606-204004.jpg

Vi åt en riktigt god buffé med olika sorters rökt fisk och räkor.

20140606-204143.jpg

Till den goda rökta maten, passade det riktigt gott med bubbel ifrån Lindauer. Jag & Diana som verkligen älskar bubbel hade en festlig dag ute, trots att det var lite kyligt. Men bara den mysiga miljön gör ju att man vill gå dit och sen riktigt god mat på det är ju verkligen lyx,  Hit vill jag definitivt ta maken på en mysig date i sommar.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *