Easy Check in – Hur lyxigt som helst…

Det här med att man kan checka in redan på hotellet är ju bara helt fantastiskt när man reser med barn.

20140412-071944.jpg

De flesta Sunwing Resorts har något som heter Easy Check in, när man går och checkar in på hotellet på fm och sen går bussen till flygplatsen senare så man kommer ut till flygplatsen och bara går igenom säkerhetskontrollen, i Thailand även passkontrollen och sen är man vi gaten. Hur smidigt, smart i h skönt som helst.

Sunwing Bangtao Beach hade check in på hotellet mellan 8,30-9,30, så strax innan 9,30 igår checkade vi in på hotellet och kunde sen i lugn och ro äta frukost och 11,15 hade vi bokat en taxi till flygplatsen. Strax innan 12 var vi på flygplatsen och 13,10 skulle vårt flyg lyfta. Ni hör ju själva i stort sett inga väntetider eller köer och det är ju just det man vill undvika med barn, eller hur?

Så kolla efter det när du vill ha en enklare och bekvämare resa när du reser med barn. Du har ”bara” handbagaget och familjen att tänka på!

Har du testat det någon gång?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.