Hejdå Paradiset Thailand…

Det är dags för oss att lämna paradiset Thailand för denna gången….

20140411-103321.jpg

Det känns såklart jätte tråkigt… Dessa två veckor har varit helt underbara och jag tror nästan att vi kommer att åka tillbaka hit nästa år.

20140411-103412.jpg

Sunwing Bangtao Beach är verkligen ett av de bästa ställena vi har på hittills. Perfekt för att resa med barn!

20140411-103820.jpg

Ett sista bad hann vi med idag oxå!

Nu sitter vi på flyger på väg hem….

Spana också in

1 kommentar

  1. Välkommen hem! Jag har följt er resa i Thailand, jag är lite nyfiken. Jag bara älskar att resa till Aruba (det är mitt paradis) – och jag gillar Mexico. Har aldrig känt någon dragning alls till Thailand, men ändå blir jag lite intresserad när jag läser om er resa. Samt att det lockar med direktflyg från Luleå till Thailand.
    Hur tycker du Thailand står sig mot Aruba?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *