By the Bakery – bröd direkt till dörren

På helgerna när vi är lediga allihopa försöker vi lyxa till det lite, så tills igår morse hade jag beställt bröd ifrån By the Bakery som kom direkt till vår dörr på morgon kvisten. Perfekt när man är sugen på extra gott nybakat bröd.

 

20140308-222433.jpg

Brödpåsen innehöll fem olika sorters bröd, med andra ord något för alla smaker. Och det var dessutom stora bröd oxå. För vår lilla familj räckte dessa bröden både till frukost igår och sen åt vi en riktigt god brunch igår och det kommer dessutom räcka till frukost idag oxå. Så en väldigt smart grej när man vill ha färskt bröd direkt till dörren. Endast 75 spänn, värt varenda öre skulle jag vilja säga, för vi har inte ens något bageri i närheten…

Sen måste vi såklart ha våra goda smoothies till som Oscar älskar. Vår nya favorit är med Lindahls Ekologiska Yoghurt och Vanilj kvar och sen blanda med hallon, jordgubbar och banan. Det smakar nästan glass 😉

Har du testat By the Bakery? Hett tips! In på deras FB sida annars och tävla om 1 månads bröd 😉

 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *