Vårens snyggaste mössa passar hela familjen

Sedan jag fick barn har jag nog blivit mer förståndig. Tidigare så avskydde jag att ha mössa. Men eftersom jag varit ute väldigt mycket sedan jag fick Oscar i alla olika väder, så har mössa varit ett måste många gånger. Och nu älskar jag att ha mössa OM det är en snygg mössa!

20140308-204150.jpg

Så när jag såg att Annika Duckmarks egna märke Ocky hade en snygg rosa och stilren mössa så tänkte jag att den måste jag bara ha. Jag hittade även mössor till hela familjen där. Till maken fick det bli en marinblå och till Oscar en svart.

20140308-204358.jpg

Mössan och färgerna passar ju dessutom till det mesta. Jag gillar faktiskt enfärgade mössor, de passar och går och matcha till så mycket mer än andra mössor.

Gillar du att ha mössa? Till Oscar har jag många mössor, men denna är definitivt en av mina favoriter.

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *