Clarion Sign

Idag har vi varit på Clarion Sign och käkat deras super goda frukost. Jag älskar verkligen frukostar och kan äta hur mycket som helst på mornarna bara jag har fått vara uppe en stund.

Idag hade vi bestämt med några vänner att käka frukosten tillsammans på Clarion Sign vid 10 imorse, så vi var 9 vuxna och 5 barn, så det var ett riktigt trevligt lördags nöje och passa på att umgås ett par timmar.

Min största favorit på hotellfrukostar är när man får göra sin egen omelett och sen massa god sallad till. Även massa olika frukter med yoghurt är en stor favorit. Oscar gillade frukosten oxå jätte mycket och åt massa bröd med ost, pannkakor med sylt, grönsaker och frukt. Så vi var alla riktigt nöjda när vi gick därifrån. Lagom lunch för honom.

Clarion Sign har verkligen ett perfekt läge mitt i Stockholm, så ska ni åka till Stockholm på semester så kan jag verkligen rekommendera att bo där, nära centralen och till alla kommunikationer runt om i stan.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.