Thailand Thailand Thailand ….

Äntligen är jag tillbaka i underbara Thailand igen. Så himla härligt är det.

20140220-190700.jpg

Jag vet dock knappt vilken tid det är… Vi landade här tidigt imorse svensk tid… Men det tog tid innan vi var på hotellet… Så jag bestämde mig faktiskt för att vara vaken resten av dagen. Jag har ju hört att det bästa för kroppen för att undvika jetlag är att möta ljuset / dagen dit man kommer.

20140220-191425.jpg

Ett par timmar vid poolen för att försöka sova och sen en promenad längs stranden fick det bli.

20140220-191745.jpg
Jag var rätt sliten så jag jag gick och tog en 1,5 h fotvård inkluderande pedikyr, fotmask, fotskrubb och fotmassage helt fantastiskt ljuvligt. Fötterna känns som nya. Ni får en bild på stranden imorn. Sen med en efter följande timmes massage. Detta är verkligen en av fördelarna med Thailand så enkelt att bara slinka in på ett ställe och ta ett par behandlingar liksom… Detta gick på knappa 250 spänn!

Nu, efter 32h vaken så ska jag sova så jag är utvilad imorn!

Ni hänger väl med på Thailands äventyr?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *