Legofilmen – sportlovs tips!

I söndags på vår mor och son dag var vi på bio och såg Legofilmen.

20140219-115202.jpg

Vi har ju så många gånger sett reklamen för filmen och O har pratat om att han vill se den många gånger. Varje gång vi går på bio har de visat reklam för den och man ser alla skyltar. Så den hade ju premiär i fredags, så det var ett perfekt söndagsnöje för oss. Legofilmen var riktigt bra och den är ju från 7 år, men den var inte så läskig, så jag tycker absolut den passar en 3,5 åring. Så ett perfekt sportlovstips för er som har barn med sportlov nästa vecka. Även jag tyckte filmen var bra, lite kärlekshistoria och ett riktigt gott slut…

 

Lego

Det som förvånade mig mycket under bion var alla föräldrarna som satt och sov i stort sett hela filmen, eller håller på med sin telefon…. En pappa bredvid mig satt och kollade på OS i sin telefon…..sen gick de…..en annan pappa framför mig satt och sov…… Tycker ni det är ok när man går på bio? Jag tycker det är så mysigt med barnfilmer och vill ju såklart hänga med i handlingen…

 

Spana också in

3 kommentarer

  1. När jag var på event för helgen var barnen och såg den tillsammans med kompisar. De tyckte den var jättebra. De tog fram allt av Lego när de kom hem. . .

    Ha en skön fredag.

    Kram N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.