Laem Sing Beach

Idag åkte vi till en av mina favorit stränder här i Thailand Laem Sing Beach som ligger mellan Kamala Beach och Surin Beach. En jätte mysig och liten strand.

20140129-223308.jpg

Laem Sing stranden är bara ett par hundra meter lång, med ganska mycket folk. Jag brukar lägga mig i ena änden, för där har de även väldigt god mat.

20140129-223427.jpg

Att få sitta och äta med den här utsikten är ju verkligen helt fantastiskt. Här snackar vi verkligen lunch with à view.

20140129-223541.jpg

Det är absolut en barnvänlig strand. Väldigt lugnt och behagligt. Men man ska tänka på att det är en enormt brant och lång trappa ner från huvudvägen, så jag skulle nog inte rekommendera att åka hit med barnvagn..

Dock passar det definitivt större / äldre barn. Solsängar och parasoll för 100 bath och god och billig mat och dryck. Vad kan man mer önska när man är i Thailand?

Har du vart i Thailand?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag älskar Thailand. Har varit där 15 gånger under 10 års tid. Har släpat barn och vagn nerför trapporna till Laem sing stranden, och upp förstås! ( barnbarn ) inte att rekommendera! Tror vi har besökt varenda strand på Phuket och även varit på koh lanta , Ao Nang och Hua hin. En gång bröt vi mönstret och åkte till Karibien, Isla margarita. Vi var så besvikna. Tänker att vi ska åka någon annanstans än Thailand men slutar alltid med att det blir Thailand ändå. Vi har lärt känna flera thailändare både på restauranger och affärer och dom blir så glada när vi kommer. Du som reser mycket, har du något förslag till var vi ska resa som är lika bra som Thailand? vi har funderat på kambodja, Vietnam, Malaysia. Även Mexico har vi pratat om, men jag är rädd att jag ska bli besviken igen. Ha det fortsatt bra i Thailand 🙂
    Hälsningar Catarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *