Me&i ’s vårkolleltion är här

Igår släpptes me&i ’s fina vårkollektion. Å det är så mkt fint. Ni vet jag som verkligen älskar att shoppa barnkläder och även till mig själv såklart!

20140130-095339.jpg

Nu ligger jag vid poolen och funderar på vad jag ska beställa för fint åt Oscar!! Det är svårt att välja för det är så himla mycket fint. Jag gillar de härliga mönstrens som är på me&i’s kläder. Så här ovan är några av mina favoriter till en kille. Men ni måste bara spana in alla söta tjejkläder oxå.

20140130-095550.jpg

Till mig själv blev jag såklart oxå riktigt sugen att beställa nya vårkläder. Ett par ljusa jeans och en snygg stil ren kofta är ju bara ett måste. Sen den här klänningen var så snygg. Perfekt till nästa resa!

Har du några favoriter i me&i s nya vårkollektion?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *