Sista dagen i paradiset…

Idag är sista dagen i detta underbara paradis! När ni ser denna bilden tycker ni nog inte det är så mycket till paradis eller?! Mexico är verkligen helt fantastisk och jag älskar landet, vädret, maten, människorna u name it!


Men som jag tidigare nämnt, denna tiden på året kan vädret vara himla ostadigt! Ni ser ju själva…


Å vilken hemlängtan jag fick igår… Men snart… Om några timmar åker vi hemåt! Å vad jag längtar efter mina älsklingar. 6 dagar är länge, men jag vet att Oscar haft det mysigt med pappa, mormor, farmor, faster och lilla kusinen.

Hur länge är det längsta du vart ifrån dina barn?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Åh, det ser verkligen fantastiskt ut ! paradiset !
    Jag har bara vart borta från viggo 4 dagar och då längtade jag !
    Nu får han följa med på semester i januari och då blir det väl C jag saknar istället.
    Men den här gången kan vi inte få ihop det och åka hela familjen tyvärr !
    Kram

  2. Det längsta jag varit ifrån 13-åringen var 10 dagar i somras när hon var hos sin morfar i Luleå. Hon var där över midsommar, så det kändes väldigt tomt. 1-åringen har jag ännu så länge bara varit ifrån i 4 dagar när jag och min syster åkte på Ålandskryssning i november…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *