Mycket plugga och kaffe har det blivit…

Nästa vecka är det dags för min årliga ”recurrent training” som det så fint heter, eller årliga kurs som jag måste gå varje år i november för att få jobba / flyga. Som flygvärdinna måste man minst en gång per år gå en kurs hos flygbolaget för att repetera alla säkerhetsrutiner ombord på flygplanet och även en första hjälpen kurs på hur man räddar livet på människor. Denna kurs är såklart jätte bra och intressant. Men innan kursen måste vi klara ett prov och ha minst 90% rätt innan vi får gå kursen.


Eftersom jag i maj gick en ny Cabin Crew kurs och har i sommar och höst flugit på ett annat flygbolag och en annan flygplanstyp har jag senaste veckan suttit och repeterat inför provet och kursen. Det har gått åt mycket kaffe och choklad till allt pluggande och koncentrationen att sitta inne och plugga. Men jag klarade i alla fall provet galant med bara 1 fel så det var skönt, så nu känner jag mig redo för kursen nästa vecka.


Jag har haft min egen lilla kaffeprovning oxå medan jag har pluggat och druckit många koppar kaffe under tiden. Favoriten blev faktiskt latte macchiato caramel eller espresso caramel. Jag älskar de flesta typer av ”latte”. Är så himla nöjd över vår nya kaffe maskin från Nescafe Dolce Gusto.

Har du någon kaffemaskin? Å vilken är din kaffe favorit?

Spana också in

6 kommentarer

  1. Alltså. Jag provade denna kaffemaskin hos en kompis, jag DÖR vad bra kaffet blev! Så gott och kul med massa smaker! Var har du köpt din?

  2. ÅH vad skönt efter så mycket slit! Och tur att chokladen inte åts förgäves 😉

    Sv: Dem är fantastiska och redan slut… Det är bra med mig 🙂 Hoppas detsamma med dig!! Kram!

  3. Jag har faktiskt gjort mig av med alla vara kaffemaskiner. ( Vi har haft många olika varianter genom året – bland annat tassimo och nespresso ). Men jag föredrar faktiskt arvid nordqvist bryggkaffe från vår mocca master 🙂
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *