Flygplan – Disney film

Igår myste jag och Oscar in oss i biosalongen igen och såg den populära och omtalade filmen Flygplan. Vi har länge velat se den, men tiden har helt enkelt inte räckt till. Men igår fick vi tillfälle. En söndag är ju dessutom en perfekt dag för biofilmer. Flygplan var verkligen jätte bra. Både jag och Oscar gillade den starkt så nu väntar vi bara på en uppföljare av Flygplan . Bilar finns ju i TRE olika filmer, så nu hoppas vi att Flygplan oxå kommer i flera delar.

 

 

Jag måste bara tipsa er om detta gulliga Youtube klipp om Disneys Planes ,  när en massa barn fick se Flygplans filmen ombord på ett flygplan, som jag tyckte var så fint.

 

Har du sett Flygplans filmen? Gillade du / barnen filmen?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *