Shopping i Las Palmas!

Igår hade jag en härlig eftermiddag och kväll med en av mina bästa vänner som bor i Las Palmas! Jag har ju berättat om henne innan, hon är ju oxå flygvärdinna för ett spanskt bolag och bor på Gran Canaria med sin familj sedan nästan 10 år tillbaka!


Hennes lilla söta dotter Kayla är så himla söt och mysig! Hon fann sig i att jag ville springa runt i shopping centrer och shoppa och prova en massa kläder! Mycket shopping blev det, men mest barnkläder denna gången! Jag har så många vänner som ska få barn nu och det är himla skoj att kunna ge bort fina barnkläder som inte finns i Sverige tycker jag! Shoppingen i Las Palmas är verkligen super bra, speciellt när det gäller barnkläder! Så åker ni till Gran Canaria passa på att åk till ett av de stora shopping c i eller nära Las Palmas och shoppa!


Kayla är så lugn och snäll verkligen! Vi kunde sen äta en god och sen middag i lugn och ro! Mitt lilla busfrö skulle nog inte ha tyckt det vart så kul med både lång shopping och restaurang besök när han var 6 månader! Dock tittade spanjorskorna lite snett på min vän när hon satt och ammade på restaurangen, för det är tydligen väldigt ovanligt att man överhuvudtaget ammar i Spanien och dessutom gör det offentligt… Till skillnad från Sverige där det är rätt vanligt!! Så ibland får man tänka på vissa kultur krockar när man är ute och reser med barn!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *