Tillsammans mot Cancer

Igår var jag inbjuden på Tillsammans mot Cancer på Cirkus och var där tillsammans med ett gäng sköna bönor Diana JennieJenny , Nadja och Helena.


Där var bl.a. Tilde de Paola programledare som ni kanske såg i TV-programmet om ni tittade på det?


Galan var helt fantastisk men då rörande och sorglig. Tänk att så många drabbas av cancer. 1/3 får någon gång i livet någon form av Cancer så vi räknade ut att av oss 6 tjejer som var där tillsammans, så kommer ju TVÅ av oss kanske att få det. Hur skrämmande är inte det?! Jag var flera i min vänskaps krets som har cancer eller har haft det och flera av mina kollegor på jobbet. Det är ju en då läskig sjukdom och ännu mer läskigt när man får en typ som verkligen inte går att bota…


Jag grät så otroligt mycket igår för det var så sorgligt… Uppskatta varandra mer, bry dig in dina vänner lite extra. Det kostar inte så mkt att skicka ett sms eller att ringa en vän och berätta hur mycket den betyder för dig!

Hela 63,5 miljoner samlades in under kvällen, fantastiskt.

Många bäckar små kan göra underverk, jag ska sätta in en slant idag på cancerfondens konto, vill ni också göra det kan ni göra det här på Cancerfondens bankgiro: 901-9514.

Ni bloggläsare betyder så mycket för mig. Ni är fantastiska och jag är glad att just du finns. Vill ge er alla en stor varm kram och ge de du älskar lite extra tid och kärlek!

Ha en mysig kväll å njut av livet!

Spana också in

2 kommentarer

  1. Vilken upplevelse att få vara där. Hade gråtit ihjäl mig.
    å fy farao vad Tilde är snygg! 😀 Ni är alltid lika fina!
    kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *