Höstlovskryssning med massa roliga aktiviteter

Höstlovskryssningen med Birka hade ett brett utbud av massa roliga aktiviter under kryssningens dygn och vi hann ändå inte med allt som vi ville, trots att vi gjorde mycket roligt.


Oscar som älskar att bada ville ju såklart bada. Så vi gick till poolen runt 11,30 tiden och badade söla tre tillsammans en stund innan jag skulle gå till SPA’t med Jenny. Badet är relativt stort med två bubbel pooler och en vanlig pool.


Så Oscar trivdes som fisken i vattnet där. Tyvärr hade jag glömt hans armpuffar hemma, men pappa försökte lära honom simma… Å det tar ju inte direkt 5 min för en 3-åring. Men vi hade sån tur att de sålde armpuffar för dryga 30 spänn så det köpte jag direkt så kunde Oscar hoppa, leka och simma själv hur mycket han ville!


Efter frukosten var vi även till Pysselrummet och pysslade. Där var det verkligen Halloween tema och spöklikt på hög nivå. Vi missade tyvärr precis Skattjakten som började kl 10. Hett tips för er som ska åka i veckan. De visade även film båda dagarna som vi missade och hade massa avdra roliga aktiviteter.


Sen spelade vi en hel del. Oscar tycker det är jätte roligt när han vinner och det trillar ner en massa en kronor… Han tycker det är massor med pengar!


Innan vi klev av båten åt vi en riktig god vin lunch i buffé restaurangen. Buffé tycker jag ju är grymt när man reser med barn. De kan välja precis vad de vill… Å för min del oxå. Jag åt både spenat soppa, fiskgryta och massa goda ostar och efterrätter! Klockrent!


En mysig weekend i goda vänners lag går tyvärr alldeles för fort… Vi hade det super mysigt tillsammans med Jennys familj och barnen lekte och hade skoj! V
Vet kanske blir det en jullovskryssning eller sportlovskryssning för igen nästa gång?! Vi är i alla fall väldigt nöjda med konceptet. Det finns nåt roligt för alla parter och både barn och vuxna är super nöjda efter en kryssning.

Spana också in

3 kommentarer

  1. Gud va skoj ! Jag borde nog försöka få med killarna på en kryssning !
    Jag har lite fördommar om dessa ”finlandsfärjor”, men man kanske borde testa och skaffa en annan uppfattning 😉
    KRAM

  2. Hej! Det är första gången jag kikar in hos dig och ville lämna ett avtryck 🙂 Jätte mysig blogg du har 🙂
    Och jätte mysig resa! Jag tänkte också åka på kryssning, till Helsingfors, men sen så står det om den hemska stormen överallt så jag vet inte om jag vågar, haha…
    Ha en fortsatt fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *