Höstmat från Arlaköket

Häromdagen fick jag hem en glad överraskning från Arla köket, deras nya kokbok Höstmat från Arlaköket  tillsammans med massa  härligt goda höstliga råvaror.


Idag så lagade min make en riktigt god Skördepasta  med massa härliga höstliga ingredienser, som är ett riktigt enkelt och gott recept ifrån boken. Så vi bjöd över makens lillasyster alias Faster J på söndagsmiddag och middagen fick helt klart högsta betyget från både faster, bebisen i magen och mig. Är det nåt min man är bra på så är det verkligen på att laga mat 😉


Missa den inte den nya grymma kokboken Höstmat från Arlas kök med en massa härliga recept för säsongen. Har tänkt att jag ska testa ett äppelpajsrecept inom kort oxå. Tiden räcker bara inte alltid till…. När man har barn vill man ju även att maten ska vara lättlagad, god och gå snabbt och i kokboken fanns många härliga recept.

Gilla du att laga mat?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *