Turbo – Galabiopremiär

Idag var vi inbjudna på galabiopremiären av Turbo som har bio premiär nu på fredag den 25 oktober.


En riktigt bra och rolig barnfilm i 3D. Eftersom det bara är den andra barnfilmen som jag ser på bio i 3D så tycker jag det fortfarande är riktigt häftigt. Filmen var verkligen sevärd och jag tycker verkligen att film är mysigast och roligast att se på bio. Det är en så himla mysig helgaktivitet att göra med sitt barn och Turbo var riktigt rolig.


Deg bjöds såklart på massa gott till filmen. Alltifrån Pingvin godis till chips, MER och Ramlösa med goda smaker, sen fick alla var ett roligt diadem med Turbo ögon 😉


Går du ofta på bio med dina barn? Vi försöker göra det så ofta vi kan och när nya barnfilmer kommer ut.

Spana också in

3 kommentarer

  1. Gud va kul !! Den filmen pratar viggo jätte mycket om, och han har liite svårt att förstå när jag försöker förklara att den inte haft premiär än. Så tills den har det får vi väl fortsätta görs racersniglar av play doh – för det är favorit pysslet just nu 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.