Födelsedagskalas & Playdate

Idag har vi varit hos våra vänner i Långbro Park på födelsedagskalas i dubbelbemärkelse. Alex fyllde 3 år i somras och vi missade hans kalas för vi var på semester och min vän Helena fyllde oxå nyligen år och jag missade hennes födelsedagsfest, så idag blev vi bjudna hem till dem på kalas och en tidig middag!


De har nyligen flyttat till Långbro Park och vi har aldrig varit hos dem där, så vi började med en promenad i den mysiga parken och tittade på änderna och jag njöt av hur vackert det är på hösten! Så härligt det var ute.


När vi kom fram började killarna att leka och lekte och lekte… Sen var de ju tvungna att äta, så det blev ett kort pannkakskalas innan de fortsatte att leka. . . Oscar stor trivdes med alla hans bilar. Det är väl alltid roligt med en massa nya leksaker. Men att de skulle leka så bra och att vi skulle kunna sitta och prata i nästan 3h trodde jag inte… Det märks att killarna har blivit stora och verkligen tycker det är roligt att leka själva!

Nu är vi på väg hem och Oscar sover i vagnen. Jag tycker det är roligt när man kan göra ”roliga saker” även i veckorna och ses. Annars är så mkt koncentrerat på helgerna och då är det ju ofta mycket annat inplanerat!

Brukar dina barn leka med varandra mycket i veckorna? Hur brukar ni planera barnens lektid?

Spana också in

1 kommentar

  1. haha… jag är en riktig ”nörd” i köket, jag älskar att pyssla och experimentera !
    och de där lakrits kolorna får nog faktiskt ses som ett av mina mast lyckade experiment 😉

    Vi leker med kompisar någon eftermiddag i vecka, annars försöker jag hålla lekdejterna till helgen, men det är mest för att jag är trött efter en hel dag på jobbet !

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *