Babyshower :)

Jag tycker verkligen att alla som ska få barn är värda en Babyshower! När jag väntade Oscar fixade mina vänner en jätte trevlig Babyshower åt mig! Vad tycker ni? Fick du en Babyshower?


Idag har vi haft Babyshower för min vän Malin, ni kanske minns henne – hon har gästbloggat flera gånger om sin Jorden Runt Resa som hon reste på förra året med sin familj?! Scrolla ner bland mina gästbloggare och läs om deras fantastiska resa, det skulle inte förvåna mig om de åker ut och reser jorden runt igen med TVÅ barn 😉


Vi var hemma hos Astrid, Oscars ”tjej” som han var med i Thailand nyligen! Så Astrids mamma hade gjort super god vitchoklad mousse med passionsfrukt och marränger!


Söta lilla Edgar blev lika glad för lilla Baby Boy presenterna som hans mamma 😉


Vi var 8 ifrån min Mammagrupp som träffas och 8 stycken snart 2-åringar – så ni kan ju bara gissa att det minst sagt livat värre men super trevligt! Nu leker ju barnen jätte mycket och bra själva med alla leksaker och varandra så vi morsor hann såklart med massa snack och bland annat om resor såklart då alla älskar att resa och alltid har någon en planerad resa eller gjord resa att dela med sig av 😉 Jätte kul. Jag hamnade i en grymt bra Mammagrupp och vi har blivit väldigt nära vänner de flesta av dem, vilket är super skoj! Hamnade du i en bra Mammagrupp?

Spana också in

2 kommentarer

 1. Jag ordnade min egen Baby Shower.
  😉
  Det är ju ingen vanlige företeelse i Sverige (verkligen inte …) och ingen av mina väninnor var uppdaterade kring denna festlighet men jag hade blivit inspirerad av vänner i USA och även min syster i Australien där det är vanligt förekommande. Det blev otroligt lyckat och det var naturligtvis utan barn, bara TJEJ/MAMMA-umgänge.
  http://globetrottermamma.com/2010/08/29/lillebror-tottes-baby-shower/

  Det var en otroligt uppskattad fest och vi hade sååå roligt.

  Planerar du eller en vän kanske att resa till New York så vill jag tipsa om en stundande tävling (t om fredag) på mitt inspirationsforum! Fler tävling på G liksom inspirerande reseläsning, som t. ex att resa med 1,5-åring i New York och om kanske Sveriges mest beresta 4-åring.

  Kram, Rosita

 2. Vad kul, ingen av mina vänner har nånsin nämnt något sånt – varken att de varit med om en eller tänkt hålla i en! Synd ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *