Lyx frukostar

En stor fördel med mitt jobb är de oregelbundna arbetstiderna och vara ledig på vardagarna. Jag verkligen älskar att vara ledig på vardagar och ha långa mysmornar tillsammans med Oscar.


Det mysigaste är nog våra långa frukostar. Det är så skönt att slippa stressa iväg på morgnarna. Så ibland gör vi smoothie och ibland blir det bara yoghurt med musli. Har gjort så himla goda smoothies med Go Greens nya mandel och hasselnötsmjölk.


Oscars favorit är såklart den släta Tiger Yoghurten. Gissar det är många barns favorit?! Axa har kommit ut med nya super goda musli, som även Oscar gillar. Gillar ditt barn musli? Mjukost har jag ju bloggar om förr hur snart det är att ha med sig en tub när hungern slår till och man är på resande fot. Den nya med ädelost och granatäpple var riktigt god!

Idag kom vi inte iväg till förskolan förrän efter 9, men en mysig morgon blev det! Hinner ni njuta av frukosten i veckorna?

Vill du ha frukost tips så kan du få din frukost utvärderad av en dietist hos AXA, tagga bara #frågadietisten på Instagram så får du tips och råd om din frukost 🙂

Spana också in

2 kommentarer

  1. har läst bloggen länge o gillat den men nu e de ju bara ren reklam och inget *liv* längre….ngn mer som tycker som jag???
    lite synd på en annars bra reseblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *