Me & i´s premiär av vårkollektionen 2013

Idag klockan 12 närmare bestämt  släppte me&i sin nya vårkollektion för 2013 med super snygga kläder. Så mycket färgglatt och fint. Den här gången även en relativt stor damkollektion. Jag funderar på att beställa den här super söta klänningen åt mig. Svart tycker jag funkar super året om, speciellt för mig som reser en hel del till varmare breddgrader året om.

Men även en massa fina barnkläder. Många godbitar fanns det och en favorit var den här läckra sweetjacket som jag funderar på att klicka hem åt Oscar. Perfekt plagg som passar redan nu, även under våren och sommaren under svala kvällar. Ett praktiskt och användbart plagg helt enkelt.

 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *