Nu bär det av söderut

Efter en fem dagars arbetsvecka, det är väldigt sällan jag jobbar må-fred. Men nu blev det så för ovanlighetens skull, så bär det av söderut. Från Norrland till sydliga Europa och sen hem till mina älsklingar.


Dagarna i Luleå har vart helt fantastiska. Härligt väder och sköna höstpromemader.


Det har dock vart väldigt tidiga mornar, så det har fått bli Early Bird frukost nästan varje dag.


Få möta soluppgången i Luleå varje morgon var häftigt. Det är faktiskt ganska lyxigt att vara iväg på slinga ibland. Jag har ju jobbat minst 8h varje dag, men slutat tidigt så hunnit med gymmet varje dag, promenader, shopping och egen tid.


Får du egen tid ofta? Jag uppskattar mycket att ibland slippa alla vardagliga rutiner, men ni anar inte hur mycket jag längtar hem efter mina killar. . . Nu räknar kan timmarna tills vi ses… Att längta tycker jag både har fördelar och nackdelar, vad tycker du?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *