ReimaGo – Barn behöver en aktiv vardag 

Att barn behöver röra på sig är väldigt viktigt. Jag har en son som verkligen älskar att leka utomhus och röra på sig. Så större delen av lediga dagar tillbringar vi utomhus oavsett väder. Men om man har ett mer stillasittande barn är det svårt att veta hur mycket ens barn egentligen rör på sig. 


ReimaGo har lanserat en aktivitetssensor som gör barnens utomhusaktiviteter ännu roligare. Det innebär att man har den lilla aktivitetessensorn i sin jacka i den lilla fickan och så laddar man ner appen ReimaGo och kopplar de samman. 

Så kan barnen på ett roligt sätt följa olika banor i appen och därmed bli uppmuntrade till att röra på sig ännu mer. Verkligen hur smart som helst. 


ReimaGo har ett stort utbud av vinterkläder med denna funktionen. Vi har använt Reimas kläder i flera år på sonen sedan han föddes så vet att de har bra kvalité och håller värmen. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.