Stockholms bästa lekpark

Förr förra helgen öppnade en ny jätte rolig och välgjord lekpark i Stockholm som ligger i Kristinebergs Slottspark, ett sten kast ifrån oss. De har tydligen lagts ner massor av pengar för att bygga upp den och den är verkligen tipp topp!


Vi var där både invigningshelgen och förra helgen och lekte och Oscar älskar den. Vi kallar den Uggelparken, då det är flera ugglor med roliga rutchekanor.


Här är en massa roliga skalbaggar att både klättra i och på. Ni kommer såklart att få se mer av lekparken inom kort, eftersom vi säkerligen kommer att hänga här varje vecka. Men tänkte tipsa om denna för er som bor i Stockholm eller har tänkt att besöka Stockholm. Era barn kommer förmodligen att älska den! 🙂

Har du besökt den?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *