Härliga promenader i solskenet!

Trots stekande sol brukar jag gå en promenad runt hotellområdet här på Sunwing Kallithea Beach nästan varje dag när Oscar ska sova. Verkligen en perfekt promenad slinga och lagom lång att gå i gassande sol.


1,6 km är rundan och går perfekt att gå med barnvagn och är alldeles lagom att gå så han somnar. Vanligtvis så sover han inte middag hemma längre. Men här är det så mkt aktiviteter hela dagarna med miniklubben, bad, åka vattenrutchebana, lek i Miniland, shower och minidisco så han behöver verkligen 30-45 min powernap varje dag för att orka. Vi passar såklart oxå på att ta en siesta under parasollet då.


Promenad slingan går förbi Triton som har lägenheter med poolacess, riktigt härligt. Där kanske vi bor en annan gång, dock passar Lollo och Bernie sviten oss bäst just nu!


Promenaderna har nästan blivit min enda träning här på semestern. Jag har inte orkat så mkt mer faktiskt och varit riktigt lat. Men igår var jag i alla fall på Power Step och det var ett riktigt bra och skönt pass. Finns ju massor av härliga träningspass på hotellet 5 dagar /v om man vill träna. Men jag har satsat på barnvagnspromenader på den här semestern och det är väl inte fy skam det heller?!

Gillar du att träna på semestern?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.