Disco Dinner / Middag på tu man hand

Igår var vi bjudna till min söta fd kollega M på en drink och lite snacks innan vår middag på deras mysiga balkong. Så vi satt där och njöt av deras fantastiska utsikt över hotellområdet och havet och snackade länge.


O fick oxå en söt barn drink och popcorn. Sen var det dax för honom att gå på Disco Dinner på Miniklubben kl 18.


Helt plötsligt fick jag & maken en middag på tu man hand. Lyxigt.


Vi satt och åt middag länge och det kändes nästan overkligt att helt plötsligt ha 2h att äta middag på jämfört med 45 min -1h som våra middagar är annars med lilla busfröt som gärna inte sitter still längre än han äter 😉 Får ni era barn, 3-åringar att sitta still längre än 1h till middag?


Efter middagen strossade vi omkring en stund vid havet och njöt av den fantastiska utsikten innan det var dax för att hämta Skruttizen och gå på Mini-Discot. Men O var ganska trött och gick hem med pappa efter en stund och jag passade på att ta ett glas vin med Rosita Reser!


Vi hade riktigt mycket att prata om eftersom vi båda älskar att resa och bloggar om resor! En riktigt mysig kväll!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.