Bakning pågår…

Igår hämtade jag min lilla älskling nästan direkt min stand by gick ut, eftersom jag blev så lycklig av att få en extra ledig dag. Tre dagars arbetsvecka med korta dagar känns rätt lyxigt, ännu en anledning varför jag älskar mitt jobb. Vi passade på att njuta ute i solen först och gick och köpte glass.


Sen är vårt mission att baka i helgen inför stundande 3 årskalas. Oscar älskar att få vara med i köket och baka med mig och hjälpa till. Perfekt eftermiddags sysselsättning.


Vi började med att baka en tårtbotten som är som en 3;à i för vårt gemensamma 3 årskalas med vår Mammagrupp och 10st 3 åringar som är imorn. Så idag ska vi göra klart den. Sen har jag tänkt att göra en likadan till Oscars 3 årskalas nästa helg.


Så bakade vi några muffins som kanske ska bli cupcakes och en kladdkaka med Lindt choklad som oxå ska bli en tårta. Har tänkt mig två eller tre tårtor på kalaset. Ni får såklart se slut resultaten sen;)

Hur planerar du inför dina barns kalas? Hur mycket brukar du baka? Ge mig gärna några baktips eller andra tips inför kalas om du vill.

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.