Maxa Mello Myset ;)

Imorn är det ju melodifestivalen finalen och jag sitter och laddar och funderar på vad vi ska äta för gott imorn.

Ni har väl inte missat att det finns ett alldeles eget Schlagerprosecco? Vi drack det för några helger sedan och det var super gott.

20140307-093937.jpg

Jag funderar på vad vi ska bjuda på för mat Imorn när vi ska ha två familjer över på middag. Till förrätt eller mingel mat när de kommer tror jag i alla fall det blir Ridderheims tapas. De finns så otroligt mycket gott att välja mellan.

20140307-094107.jpg

Deras tapas box brukar vi köpa hem titt som tätt och det är en perfekt blandning av massa gott i den. Alldeles lagom om man vill fixa något gott men inte riktigt har tiden att fixa allt själv. Enkelt, gott och bekvämt – sånt gillar jag!

Hur laddar du upp för melodifestivalen imorn? Vem röstar du på? Jag hoppas att min ”bloggkollega” Lina Hedlund vinner, hon är ju också en av Loppis toppbloggare!!! Vill du ha fler härliga tips på hur du maxar Mellomyset spana in här då 😉 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *