Hamnade i Umeå…

När man har stand by vet man aldrig vart man hamnar och det är faktiskt det som är tjusningen med det här jobbet 😉 Var en tur ut i Europa imorse och avslutade dagen med att flyga upp till Umeå för en övernattning.


Det har vart en riktigt lång arbetsdag och jag har verkligen inte hunnit med att blogga idag. Mitt heltidsjobb går ju faktiskt i första hand. Så när jag kom fram till Umeå ville jag passa på att njuta lite av den härliga sommarvärmen som råder och tog en promenad ner till vattnet. Och en liten runda på stan. Är super nyfiken på om det finns några roliga aktiviteter med barn här i Umeå? Vet du? Tipsa mig gärna om du vet?


Nu har jag redan lagt mig och njuter lite av egen tid och ett gäng nya tidningar. I senaste nr av Mama läste jag en riktigt intressant och inspirerande artikel om en familj som öppnat ett hotell och flyttat till Kenya. Hett tips för er som vill ha resinspiration. Jag blev riktigt sugen att åka till Kenya… Jag bloggade nog aldrig om det, men förra hösten bokade jag faktiskt en resa till Kenya, men maken ville inte…vem vet kanske kan jag övertala honom till denna vintern?! Har du varit i Kenya? Jag älskar annorlunda och spännande resmål, medan maken gärna vill ha lugnare och tryggare resmål som är mer ett säkert kort.

Hur resonerar ni kring resandet? Hos oss för vi kompromissa och försöker hitta resor som passar hela familjen bra.

Spana också in

4 kommentarer

  1. Ja jag har ju haft turen att få vara 2 veckor i Kenya, en helt fantastisk upplevelse =)

  2. Här hemma är det nog mest jag som bestämmer vart vi åker:-) Sambon orkar inte längre engagera sig i vart vi åker, för det jag bokar ena vecka har jag hunnit boka om veckan efter…bara det blir bra så är han nöjd;-)

  3. Jag har inte varit i Kenya, men i Tanzania och en massa andra länder i Afrika. Är det djur man vill se och kanske åka på safari så är mitt tips att först prata med någon som vet hur djuren vandrar för att veta vart de är när man kan ta sin resa. Det var det so avgjorde om det skulle bli Tanzania eller Kenya i vårt fall. Man vill ju inte åka på en safari och riskera att inte se alla djur… nu visste vi att det skulle finnas flest djur i Tanzania under december och januari och då åkte vi dit 🙂

    Mitt inlägg om Rönisch hittar du här : http://fdensammamamman.blogspot.se/2013/05/frukost-pa-ronisch.html

  4. Och jag som bor i Umeå 🙂 Finns två lekland i Umeå (och ett en bit utanför), Busplaneten som ligger vid Strömpilen och ett som heter Fantasyland med små karuseller och andra roliga attraktioner inom hus och det ligger på Mariedal. Kanske inte säger dig speciellt mycket i och för sig.. 😉 Men sen finns det ju allt det vanliga.. Ett härligt utomhusbad – Umelagun, 4H-gård som ligger vid Umelagun – toppen så man kan kombinera två utflykter i en 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *