God morgon Jetlag ;)

Imorse vaknade vi hela familjen tidigt och var alla morgon pigga! Det måste jag tacka jetlagen av att vara morgon pigg, för det är jag aldrig annars….

O vaknade runt 6,15 tiden imorse och kom in till oss och P skulle egentligen gå upp då, men vi låg hela familjen och myste i sängen och kollade Nyhetsmorgon om Tsunamin eller jordskalvet, skönt att det inte blev så stort. Jag har ju så otroligt många vänner och kollegor kvar i Thailand så jag blev så orolig….


Känns både skönt och tråkigt att vara back to normal…. Vi lämnade ett 35 gr varmt och soligt Thailand igår och landade på ett grått, mulet och kallt Arlanda….


Vi längtar jätte mycket tillbaka, men jag är glad att vi har en ny resa att se fram emot 🙂

Nu är det frulle dax å sen dagis fix! Jag är faktiskt ledig 2 dar nu, men Oscar längtar efter sina dagis vänner och får gå på dagis! Jag har en hel del fix, allt resande har ju en baksida oxå….. Packa upp tre fulla resväskor och handbagage och sen tvätta…..!

Welcome to real life again Liniz!

By the way ska presentera vinnarna i Molo tävlingen här i dagarna oxå så håll utkik!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *