Härliga Höst!

Förut gillade jag verkligen inte hösten. Jag tyckte bara det var jobbigt när det blev kallare och man började frysa och regnet öste ner! Men sen jag fick Oscar och var mamma ledig hösten 2010 så började jag helt plötsligt uppskatta hösten och numera gillar jag alla årstider oavsett regn & kyla och ser en tjusning med varje årstid! Dock är ju såklart sommaren favoriten om det är sol & värme! Har du någon favorit årstid?


Det bästa med hösten är att det händer så himla mycket roligt hela tiden. Vi har roliga aktiviteter och event som dyker upp hela tiden som ni kanske märker?! Denna vecka är fullkomligt fullspäckad med skojigheter för både mig & Oscar! Jag ska strax iväg på en Pressvisning. På
6 dagar ska vi förhoppningsvis hinna med minst tio roliga tillställningar om inte mer…. Favoriterna för Oscar kommer nog att bli Alfonshotellet vistelelsen på fred, gala premiären av filmen Tingeling på lördag och förhandsvisningen av Lilla Anna och Långa Farbron på söndag! Det är såna här små roliga saker som gör vardagen mycket enklare, att man har en massa roliga saker att se fram emot! Jag försöker även hitta någon trevlig resa till vintern bland den lilla lediga tiden jag har…. Ses vi möjligtvis i helgen kanske? Ha en härlig tisdag kära bloggläsare 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Härliga Höst!

Förut gillade jag verkligen inte hösten. Jag tyckte bara det var jobbigt när det blev kallare och man började frysa och regnet öste ner! Men sen jag fick Oscar och var mamma ledig hösten 2010 så började jag helt plötsligt uppskatta hösten och numera gillar jag alla årstider oavsett regn & kyla och ser en tjusning med varje årstid! Dock är ju såklart sommaren favoriten om det är sol & värme! Har du någon favorit årstid?


Det bästa med hösten är att det händer så himla mycket roligt hela tiden. Vi har roliga aktiviteter och event som dyker upp hela tiden som ni kanske märker?! Denna vecka är fullkomligt fullspäckad med skojigheter för både mig & Oscar! Jag ska strax iväg på en Pressvisning. På
6 dagar ska vi förhoppningsvis hinna med minst tio roliga tillställningar om inte mer…. Favoriterna för Oscar kommer nog att bli Alfonshotellet vistelelsen på fred, gala premiären av filmen Tingeling på lördag och förhandsvisningen av Lilla Anna och Långa Farbron på söndag! Det är såna här små roliga saker som gör vardagen mycket enklare, att man har en massa roliga saker att se fram emot! Jag försöker även hitta någon trevlig resa till vintern bland den lilla lediga tiden jag har…. Ses vi möjligtvis i helgen kanske? Ha en härlig tisdag kära bloggläsare 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.