Morsdagsbrunch på Alfonshotellet

Morsdagsbrunchen på Alfonshotellet var riktigt god, lyckad och trevlig.


Oscar fick börja gå och plocka ifrån den lilla barnbuffen eller Alfonsbrunchen.


Där är verkligen allt anpassat för barnen. Alltifrån tallrikar, muggar, sugrör och massor av Barnvänligt och gott små plock, tomater, gurkstavar, morotstavar, ost, skinka, fruktsallad, smoothies, efterrätter, godis och popcorn. Hur bra som helst måste jag säga.


Svärmor var riktigt nöjd och glad att vi bjöd med henne ut på Morsdagsbrunch och tyckte såklart oxå maten var fantastiskt god. Vi åt av det mesta alltifrån lax, ägghalvor med skagenröra (som var helt gudomlig), sallad, hamburgare, korv, köttbullar, smoothies, frukt, ost och kex.


För att inte tala om det gigantiska dessertbordet med en fin Morsdagsprinsesstårta dagen till ära, chokladmousse, äppelkaka, morotskaka och godis. Jag var även tvungen att ta en pannkaka med sylt och grädde till efterrätt oxå. Som ni förstår så var det en riktigt god och prisvärd brunch måste jag säga. I sommar kommer de även att ha Sommarfrukost på Rica Talk.


Avslutningsvis fick Oscar såklart leka i Alfonslekhörnan som finns i receptionen på Alfonshotellet. Så vill du ha en lyckad brunch eller hotellweekend för hela familjen kan jag starkt rekommendera ett besök dit.

Inom kort kommer ni även ha chans att vinna en hotellnatt på Alfonshotellet i sommar på min blogg.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *