Mini-Semester i Nyköping

I eftermiddags tog vi bilen ner till Nyköping för en liten mini-semester.

20140430-213015.jpg

Vi ska faktiskt besöka Kolmården imorgon. Men vi tycker att det blir så himla långt att åka fram och tillbaka till Kolmården på en dag. Så vi bestämde oss för att åka idag och ta in på Blommenhof, som är ett väldigt mysigt och familjärt hotell i Nyköping.

20140430-213156.jpg

Vi har faktiskt besökt Blommenhof hotell en gång tidigare, förra året på sensommaren. Så det var ett självklart val för oss, eftersom jag visst att det var barnvänligt och låg relativt nära Kolmården.

Ikväll har vi passade på att bada i deras pool och relaxavdelning. Det får ni läsa mer om Imorn!

Trevlig Valborg kära ni! Har ni kollat på någon majbrasa kanske?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *