3-generationer på resa

För oss har det numera blivit en tradition att åka på en ”3-generationer resa”. 2011 var vi på Rhodos, 2012 i höstas var vi i Turkiet och nu 2012 blev det ju istället en vårresa till Turkiet igen för Oscar, mig och mamma.


Eftersom min mamma aka Oscars mormor bor i Dalarna, där jag även kommer ifrån, så ses vi ju inte så ofta. Oscar och mormor brukar iaf ses varje månad när hon har ledig långhelg, men ibland jobbar ju jag när hon kommer ner, så det är alltid mysigt när vi får den här semester veckan tillsammans alla tre. Å nu känns det verkligen som en tradition när vi har åkt 3 år i rad. Det är riktigt mysigt att åka vi tre tillsammans. När jag var liten reste även vi på en 3 generationers resa och MIN mormor var med. Det hade vart jätte roligt att resa 4 generationer tillsammans men min mormor känner sig för gammal för att resa nu.

Brukar du/ni resa i flera generationer? Om vart? Några mysiga tips på resmål? Vi testar ju såklart gärna nya resmål.


I helgen är Oscars mormor hos oss, så igår kväll  firade vi  in våren med lite grillat & rose. Oscar hängde ute med pappa medan han grillade.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *