Fredags myz….

För er är säkert fredagsmyz jätte vanligt och ni har det säkert varje fredag hela familjen samlad? Hos oss är det tyvärr inte så… Jag jobbar ju ofta på helgerna och när vi alla tre i familjen var samlade en fredag kväll sist och hade just fredagsmyz tillsammans var i januari.. Hela 6v sen sist..

20140308-110411.jpg

Så igår slog vi på stort hihi.. Vi har ju såklart myskvällar andra kvällar oxå. Jag tycker det är otroligt viktigt att vi myser alla tre tillsammans eftersom jag är borta relativt mycket under vintern.

20140308-110540.jpg

Man märker verkligen att Oscar stor trivs. Han får vara med och bestämma vad vi ska äta. Så igår blev det korv, köttbullar, ostkuber, morötter, paprika, dipp och oliver – perfekt till myskvällar. Å ja jag har mössa på mig inne när jag har en bad hair day, men inte med vilken mössa som helst, en snygg rosa mössa från Ocky.

20140308-110908.jpg

Sonen somnade redan 19,20 så helt plötsligt fick vi även en middag på tu man hand med ett gott glas vitt Vernissage vin. Hur snygg är inte den här vindunken då? Nästan så jag inte vill dricka upp vinet för dunken är så snygg!

Hur gör ni på era fredagsmyz?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *