Paris med barn

Jag drömmer fortfarande om att resa till Paris med Oscar. Både för att besöka den mysiga staden, men även för att besöka Disneyland. Reser man med barn till Paris, så kan det ju gå åt en hel del pengar, framför allt om man är en större familj på fyra eller fem. Så jag läste faktiskt en intressant artikel idag om”Se Paris på budgetvis – 10 smarta spartips”. En väldigt intressant artikel med tips på alltifrån att första söndagen varje månad är det gratis entré till flera av Paris mest intressanta sevärdheter till vart i Paris du kan bo billigt. Kan ju vara smart att läsa om man vill resa till Paris och har en begränsad budget.

Har du rest i Paris med barn? Hur var det? Jag har varit i Paris några gånger, senast våren för 2 år sen och då fick jag verkligen mersmak, så snart måste vi åka dit igen!

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag har inte varit där men skulle helt klart kunna tänka mig det. Att besöka Disneyland med Lukas skulle vara underbart:)

    Jag har redan värjat kolla pålästa resa och bakom hem igår från Rom:)

    Ha en fin helg kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *