Cancun – vågigt värre!

I Cancún här i Mexico kan man ju minst sagt säga att det är vågigt värre! Jag har ju gått promenader nästan varje dag längs stranden och det har vart behagligt. Men igår blåste det som bara den, 13 m/s. Så ni kan ju bara tänka er vågorna…


Idag står det att det bara är 8 m/s så jag hoppas det stämmer!

Med tanke på att det blåser mycket och det är mycket någonsin och inte särskilt långgrunt i vattnet, så är faktiskt Cancún strand inte särskilt Barnvänligt för små barn. Klart att det funkar. Men jag är evigt glad och tacksam att vi har bokat Playa del Carmen. Cancun är ju ca 2 mil långt och stranden kantas av gigantiska lyx hotell mer eller mindre hela vägen. Men vågorna är nog desamma överallt!

Har du besökt Cancún? Gillade du Cancún?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *