Hua Hin – Thailand med barn

Dagens gästbloggare är en av mina närmsta vänner Anna som har varit i Hua Hin i Thailand nu i vinter med sin man och två barn.

I Hua Hin hyrde vi ett hus som låg i Röda berget lite utanför stan och stranden. Vi hyrde ett hus via www.huahineiendom.no och huset var jätte fint. Vi hade ett stor pool som tillhörde huset men ändå så åkte vi flera gånger till Hyatt Hotel och badade i deras pool. Det kostade lite att få låna deras solstolar men det var värt för deras pool var kanon för barnen och kul för mig och mannen att se lite andra människor.  Hotellet ligger precis vid stranden så det var rikigt trivsamt att vara där på dagarna. Vi åkte en dag till monkey mountain och det var apor över allt. En upplevelse för barnen och även för oss. Mat är inget problem för barnen då det finns restauranger som serverar europeisk mat men jag var så nojig att de ändå inte skulle äta så jag hade packat ner en hel väska med falukorvar, köttbullar, pasta, gröt och lite barn mat. Då vi hyrde hus så var det kanon att jag hade med det då vi inte orkade åka ner på stan på kvällarna för äta. Kände mig som en idiot som hade packat ner allt det men det var det smartaste jag har gjort 🙂

Nu har jag fått skriva av mig om min resa och mitt slut ord efter denna resa till Hua Hin är BEEN THERE DONE THAT. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *