Dagens Semester Outfit; Solamigos

För er som läser bloggen så beställde jag ju nya solskyddskläder åt Oscar innan vår semester ifrån Solamigos.


Jag gillade deras färgglada papegojsolskyddskläder mycket. Liksom Oscar. Lite annorlunda, men så coola. En riktigt söt solskenshistoria är förra veckan när kläderna kom, så fick ju Oscar öppna sitt paket med kläderna själv och var helt överlycklig av att ha fått nya badkläder som han skulle ha i Mexico när han badade. Dagen efter när jag hämtade honom på förskolan kom två av fröknarna fram och berättade att på lunchen hade Oscar suttit och berättat och pratat om sina nya badkläder för sina vänner och fröknar och hur glad och nöjd han var över dem och att han skulle åka till Mexico och bada med dem. Hur gulligt är inte det då när en 2,5 åring berättar det? Kläderna passar som ni ser lika bra i havet som i poolen och under härliga lekstunder. 🙂

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *