Reddville Event på Rosa Skrot

Igår efter jobbet begav jag mig till ett event på Rosa Skrot som ordnades av Reddville på självaste kvinnodagen!


Ett riktigt härligt event med massor av härliga tjejer. Det bjöds på bland annat trevliga föreläsningar. Julia Fors inspirerade riktigt med sin Wellnes föreläsning och vi fick oxå med oss hennes bok Bodylicious hem. Efter det var det dax för cirkelträning med grymma Lofsan som PT! Jag orkade dock bara första delen eftersom jag vart uppe sen kl 4 och jobbat 14h… Röhnisch stod för grymt snygga träningskläder till alla tjejer och det bjöds på riktigt god mat och bubbel hela kvällen.


Jag fastnade länge med bubbel & babbel med mina härliga vänner Diana, Felicia, Bambi, Linda, Annelie och inte minst härliga Therese från Röhnisch. Verkligen en grymt trevlig kväll! Nu blir det inga fler events på ett tag, missar ju mycket, men nu checkar jag snart in för semester!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *