Barnmodevisning!

Igår kväll hade jag nöjet att få gå på en barnmodevisning som Mgroup PR & Event anordnade.

Jag gick dit tillsammans med Jenny,  som jag lånat denna bild av 😉

Det var många olika barnklädesmärken såsom Me&I, Blingo, Rockefella, Nova Star och Vossatassar som visade upp sin vårkollektion. Så mycket fina barnkläder och för att inte tala om de söta barnmodellerna;

Det bjöds på riktigt gott bubbel och frukt;

Å jag fick även nöjet att hänga med min söta bloggvän Annelie, som jag även lånat dessa fina bildkollage av, då hon är så grym på att göra kollage. Spana gärna in hennes blogg, då den är så otroligt fin 🙂 För er som är intresserade av inredning, så är det ett absolut måste att besöka den, då hon är expert inom området 😉

En välfylld goodiebag fick vi oxå med oss hem;

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *