Sportlov på Kolmården

Hade jag vart hemma under sportlovsveckan hade det varit super roligt att uppleva en spännande och annorlunda familjehelg på Kolmården under sportlovet v. 9.

Dra på dig skidorna och kom till Kolmårdens Djurpark! Alla barn som ger järnet i Barnens Vasalopp belönas såklart med medalj. Barnens Vasalopp går på en bana vid området Rovfågel inne i djurparken.

Under Wildlife Tour, som är exklusivt framtaget för Vildmarkshotellets gäster, får ni lära er mer om bl a delfiner, tigrar och apor. Under dagen promenerar ni runt i djurparken (delar av parken är öppen) och kan beskåda även andra spännande djur.

Ni bor på barnvänliga Vildmarkshotellet där ni kan njuta av sköna bad i African Spa & Relax. Som en extra sportlovsaktivitet får barnen även bygga sin egen vårfågelholk att ta med hem.

Det låter helt fantastiskt och vi som inte ens har varit på Kolmården med Oscar, nu är det verkligen hög tid att åka dit snart. Måste alltså bli ett besök dit i vår eller sommar.

Har du vart på Kolmården?

 

Spana också in

3 kommentarer

 1. Köpte säsongskort dit i år för halva priset så vi ska definitivt dit på torsdag tänkte vi. Perfekt resmål för oss som bor nära.

 2. Vi har inte varit dit än, men det ligger absolut med i planerna. Men jag lästa på deras sida att rekommenderad ålder på barn var 7 år. Nu kommer jag inte ihåg om det gällde generellt eller om det var på just den attraktionen jag läste om, men vi har så långt dit att vi väntar tills yngsta fyllt 7. Men då åker vi 🙂

  Hälsningar
  Malin

 3. Ja, älskar stället!
  Vi bor ju i Norrköping och har årskort så det blir många besök. Främst på vår och höst då det inte är så hysteriskt mycket folk.
  På fredag blir det ett besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *