Missa inte…

Medan jag gör mig redo för att lämna underbart härliga Mexico för denna gången så tänkte jag tipsa er fina bloggläsare att tävla i de fina tävlingarna som jag har haft åt er under veckan i Mexico. Eftersom jag inte visste hur mycket tillgång till internet jag skulle ha under veckan, så såg jag ju till att det blev en ”vinstregnsvecka” när jag skulle var borta en vecka. I slutet av veckan kommer jag att utse 10 lyckliga vinnare till tävlingarna om den rosa refelexvästen, grymt snygg amningsBH, Tingelingfilmer och en hotellweekend.

Passa på & tag chansen och tävla. Super enkelt att vara med 🙂


I veckan dyker såklart fler härliga tips upp om Mexico i bloggen. Jag har hur många bilder som helst från paradiset! Någon som har inspirerats till att åka till Mexico? DO IT 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *