Härlig känsla att komma hem

Vilken härlig känsla det var att komma hem idag när jag har varit borta så länge. 9 dygn går fort men är länge. . . Fick i alla fall ett härligt bemötande med två vackra tulpanbuketter på bordet i mina favoritfärger lila & rosa, en härlig goodiebag i ett paket som tack för att jag har varit Loppi-ambassadör och ett trevligt bud ifrån Arla med deras senaste ingefära chili crème fraîche och en massa nyttigheter i. Så här ska lagas nån riktigt god mat i veckan.


Snart kommer det bästa av allt. Jag ska ordagrannt snart ta mig ut sängen och springa till förskolan och hämta min lilla älskling. Hade hoppats hinna hem och pussa på honom imorse, men allt tog sån tid på Arlanda så jag var inte hemma förrän efter 9. Kände att jag åtminstone behövde ett par timmars sömn efter nattens jobb, nu återstår det att se hur jetlagen artar sig…

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *