Fantastiskt föräldrarmöte

Direkt när jag kom hem är det direkt in i de vanliga vardagsrutinerna. Det bästa av två världar. Ett par timmars sömn fick det bara bli och sen mot förskolan. Oscar blev helt överlycklig när jag kom. Vilken lycka! Vi hade en mysig eftermiddag och var bland annat ner på stan och hälsade på, på Oscars pappas jobb och sen vidare på ett event, mer om det imorn.


Kvällen har tillbringats på Föräldrarmöte på Oscars förskola med gott och nyttigt kvällsfika. Vilken fantastisk förskola vi har bytt till. Vi är så himla nöjda med hans ”Ur och Skur” förskola. Eftersom Oscar älskar att vara ute känns det som ett självklart val. Personalen är verkligen helt underbara och så engagerade i barnen. Föräldrarmötet började med att de presenterade hur barnens dag ser ut och hur planerna för våren är tänkta sen blev vi uppdelade i smågrupper som barnen är uppdelade och Oscar tillhör ju såklart 2010;orna där de är 7st i hans grupp som har olika projekt med olika pedagogiska inlärningssyften på ett roligt sätt varje dag. Jag blev väldigt imponerad av hur mycket de gör och hinner med på förskolan och hur de följer förskolansläroplan för vad barnen ska lära sig redan från de är små. Totalt är de 14 barn på förskolan med tre fantastiska pedagoger och både vi och Oscar stor trivs. Det känns liksom bra att lämna honom när jag vet att han blir så väl omhändertagen där.

Vi var inte lika nöjda med hans förra förskola tyvärr… Är du nöjd med dina barns förskola?

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej.
    Jag vet precis hur du menar. Vår äldsta dotter trivdes aldrig på dagis och var alltid ledsen när vi lämnade henne på dagis. Det var för första kontakt med dagis, varken jag eller min man har gått på dagis, så vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss och vi tyckte väl varken att det var bra eller dåligt. När vi hämtade henne sa alltid personalen att hon haft det bra, det var aldrig några problem, men vi kunde ju se att hon inte trivdes. Men vi trodde väl mest att det berodde på att hon hellre ville vara hemma med oss. Men sedan fick vi plats på dagiset vi köat till, och vilken skillnad! Från första dagen trivdes hon. Aldrig ledsen vid lämning och vilken skillnad i bemötande från personalen. Helt enkelt ett toppendagis som redan från start jobbade med hennes personliga förutsättningar och lytfe hennes självkänsla något enormt. Och vilken skillnad för mig som kunde lämna en glad dotter som jag visste skulle ha det bra under dagen.

    Hälsningar
    Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *