Militus Medical Event

Igår tog jag med mig lilla hjärtat på ett mycket trevligt Skönhetsevent på Militus Medical på Östermalm. Ville så gärna träffa mina fina vänner Diana och Bambi som jag inte har träffat på länge och event är ju alltid trevligt och perfekt tillställning för att ses. Det bjöds perfekt god mingelmat!

Bild lånad från Bambi

De visade upp flera trevliga nyheter och jag ska även få möjligheten att tävla ut några nya produkter åt er inom kort. Så håll utkik! Militus Medical har verkligen en välordnad hemsida med ett otroligt stort utbud av skönhetsprodukter och även solskyddsprodukter samt smink.


Oscar tycker alltid det är lika skoj att hänga med Mamzen och ibland funkar det att han följer med. Värdinnan på plats var helt fantastiskt och såg såklart till så han hade kul. Han skötte sig galant och bubbelvatten med citron var den perfekta mingel drinken för honom å han charmade damerna på plats 😉

Spana också in

4 kommentarer

  1. Hej söta du. Vad mysigt och komma hem efter att ha varit borta så länge.
    Kul om du kommer på måndag, som sagt Oscar är välkommen han med.

    Kram till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *